noor ostad
besmelah
کاربرمهمان خوش آمدید عضویت
English

پرسش و پاسخ | صفحه 7

۱۰۱۶
پ

سپاس ازاستاد

37
باسلام....
از شما استاد عالی قدر به منظور مقالات کامل ، رصد دقیق سایت و پاسخگویی ب سوالات وشبهات ما نهایت تشکر را دارم.
کیمیا مهمان نواز
تاریخ : ۱۳ دى ۱۳۹۵
ج
نام پاسخگو: فیلسوف متاله استاد موسوی
تاریخ پاسخ: ۱۴ دى ۱۳۹۵
با سلام متن ارسالی شما خدمت معظم له قرائت گردید. موفق باشید.
پ

آیا تکامل علم و تکامل درون همراهند

38
با سلام و سپاس از استاد عالیقدر جناب فیلسوف استاد موسوى،من از شاگردان خانم گرمابدرى هستم.استاد واقعاً از شما سپاسگذاریم بخاطر صحابه و سایت خوبتان که چراغی در تاریکی این دنیای دنی براى ما جوانان شده،من سوالم از شما این است که در مقاله اى که از شما خواندم و فیض بردم مى خواستم بدانم که علم بدون روحانیت از نظر شما مطرود است یا خیر؟باز هم از شما استاد گرامی به خاطر همه ى الطافتان سپاسگذارم.وحیده قهرمانی
وحیده قهرمانى
تاریخ : ۰۹ دى ۱۳۹۵
ج
نام پاسخگو: فیلسوف متاله استاد موسوی
تاریخ پاسخ: ۰۷ بهمن ۱۳۹۵
با سلام، ابتدا حدیثی ازبیان رسول گرامی اسلام (صلی ا...علیه و آله) که فرمودند:«اعلم الناس من جمع عنده علم الناس»(منبع، من لا یحضره الفقیه "جلد4"ص395)
داناترین شما کسی است که همه علوم دراوجمع باشد اما نه هرعلمی،علمی که درون شما را روشن کند و به خدا نزدیکش سازد.
انیشتن گوید: تکدی مال حرام ذلت آوراست اما تکدی علم عزت آوراست. اما عرفا می گویند: علمی که باعث روحانیت درون شود باعث آرامش درزندگی شود، نه اینکه هرچه به علمش اضافه شود تکبر، تعین و غرورش بیشتر شود این علم دل را سیاه می کند و کدورت ایجاد میکند.
آرانت رنان، یک دانشمند حقوق دان، کتابی نوشت به نام «آینده علم» و ادعا کرد به زودی علم جای دین را خواهد گرفت، اما نمرد جز آنکه اقرارکرد نظریه اش اشتباه است و علم بدون روحانیت نمی تواند باعث آرامش شود. از جمله علومی که انسان را به حقیقت و ریشه دین واصل توحید و نبوت و ولایت و عصمت آشنا می سازد، علم فلسفه و حکمت وعرفان است. اگر کسی در مسیر این علم قرار بگیرد به آرامش حقیقی خواهد رسید و او در حقیقت یک غنی به بار می آید و آزارش به هیچکس نمی رسد و همه را با نظر مهر و محبت نگاه می¬کند و به همه مهر می ورزد. این علم  و روحانیت با هم عزیزند، اما علم محض بمب اتم را ایجاد می کند و خانه ها را بر سر مردم بی گناه خراب می کند. پس انسان باید با دو بال حرکت کند: 1- بال علم 2 - بال ایمان و اخلاق
اگرایمان واخلاق نبود این علم فایده اش کم است یا اصلا فایده ای ندارد و نخواهد داشت.

پ

جستجوی حقیقت(مقابله با نفس اماره)

39
با عرض سلام و سپاس فراوان از محضر محترم استاد گرامی جناب اقای موسوی.استاد من دانشجوی خانم گرمابدری هستم و از طریق ایشان با سایت پربار و علمی شما اشنا شدم ک مطالب موجود در سایت شما کمک بسیاری در انتخاب راه درست زندگی ب بنده کرده و میخواستم در همین جا کمال تشکر را از شما داشته باشم و سوالی را که برایم پیش امده از شما بپرسم.
سوالم این است که انسان زمانی ک در زندگی در جستجوی راه حقیقت و درست است برای تحمل سختی های راه چگونه باید با نفس اماره ی خود مقابله کند؟
کیمیا ظفری
تاریخ : ۰۹ دى ۱۳۹۵
ج
نام پاسخگو: فیلسوف متاله استاد موسوی
تاریخ پاسخ: ۰۷ بهمن ۱۳۹۵
با سلام، در پاسخ به این سؤال ابتدا باید بدانیم، اگر انسان درخانواده ای مرفه زندگی کند و پی کمال نرود، در دائره زندگی بدون هیچ رنج و حادثه ای زندگی را طی می کند. چنین فردی به ظاهر در خیر است.
اما در عمل وغایت بی مصرف است واثر و فایده ای از او در عالم به جا نمی ماند. اما اگرهمین انسان فرضی به سوی کمال و رسیدن به حقیقت تلاش کند، در این حال هر گامی که برمی دارد در دائره حادثه است. پس همیشه از سختی ها فرارنکنید، گاهی حادثه ها مقدسند و کمال آور. اما باید دانست هر اندازه که طلبش قدیس باشد او باید مصمم قدم بردارد و موانع وحادثه ها را ازجلوی سیر خود بردارد. هر چه راه را بهتر بشناسد و جلوه حقیقت را بیشتر ببیند نفس اماره آرام تر و شوق او به وصل بیشترمی شود. اما این که پرسیدید، میل اماره را چگونه می توان کنترل کرد؟ 
موثرترین موضوع درقوی شدن امیال انسان هم نشین است. انسان هر چقدرهم که قوی باشد، اگر با یک هم نشین سوئی هم نفس باشد او را متزلزل می کند. (این یک مطلب) 
دوم: مکان و سوم: غذا. اگر مکان غصبی باشد یا هرگونه حق غیری در آن باشد، یا غذا حرام باشد، آن چنان نفس اماره را قوی می کند که فرسنگها با حقیقت فاصله می گیرد و برای مبارزه با امیال، اول منزل درسیروسلوک عرفان و مراقبه است. مراقبه در جلیس و هم نشین در گفتار و شیوه زندگی.

پ

40
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت استاد بزرگوار.
من اوایل تصمیم داشتم فقط درمورد موضوع مورد نظرم از مطالب سایت استفاده کنم.اما پس از مطالعه ی برخی از مطالب سایت،علاقه و اشتیاق من برای مطالعه ی بقیه ی مطالب چندین برابر شد و از سایر مطالب نیز استفاده کردم.
از شما بسیار سپاسگزارم که راه و چراغ هدایت را برای ما روشن کردید.
همچنین از استاد گرامی سرکار خانم گرمابدری سپاسگزارم که در این راه ما را یاری کردند و مشوق ما برای استفاده از مطالب سایت بودند.
و من الله توفیق.
عطیه قلی پور
تاریخ : ۰۸ دى ۱۳۹۵
ج
نام پاسخگو: فیلسوف متاله استاد موسوی
تاریخ پاسخ: ۳۰ دى ۱۳۹۵

با سلام 

متن ارسالی شما خدمت معظم له قرائت گردید.

موفق باشید. 

پ

متفرقه

41
سلام وقتتون بخیر من توسط دوستم مهدیه که از شاگردان خانم گرمابدری عزیز هستند وافتخار اشنایی با شما رو پیدا کردم، اینکه امروز تصمیم گرفتم اولین پیام رو بدم متوجه شدم تولد استاد موسوی هست تقارن این دو اتفاق رو به فال نیک می گیرم.من کرج زندگی می کنم و مناسفانه امکان حضوری در کلاسها برای من مقدور نیست. لطفا در مورد اموزش مجازی و اینکه ایا صوتی هست یا نوشتاری و هزینه کلاس راهنمایی بفرمایید، متشکرم،
مهدیه
تاریخ : ۰۷ دى ۱۳۹۵
ج
نام پاسخگو: فیلسوف متاله استاد موسوی
تاریخ پاسخ: ۱۴ دى ۱۳۹۵
بسمه تعالی با سلام پاسخ شما جهت عضویت در بخش آموزش مجازی و دریافت دروس از طریق ایمیل ارسال شد. موفق باشید.
پ

دلسوزی استاد

42
بسم الله الرحمن الرحیم
الحمدلله رب العالمین حمد و سپاس به درگاه حضرت حق به همه نعمت هایی که به تمام جهانیان عطا نموده نعمت گف سر سبد آفرینش جان جانها و عین عین ها حضرت محمد مصطفی صلی لله علیه و آله و سلم و مولانا امیرالمومنین علی بن ابیطالب علیه الصلاه و السلام و عصمه الکبری فاطمه الزهرا سلام الله علیها و ائمه معصومین علیهم السلام تا مولانا حجه ابن الحسن العسگری
خدایا تو را سپاس می گویم به این نعمت معظمی که هرگاه فکر می کنم که چطور به من ناقابل روی کردی که در محضر استاد بزرگواری از سلاله حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها هر روز صبحم را آغاز کنم واقعاً قلبم از شوق می خواهد به پرواز آید.
استاد بزرگوار مدتها با خود اندیشه می کردم که چطور و با چه زبان می توان واقعاً از شما تشکر کرد اصلاً مگر می شود مگر می توان سپاس از ذره ذره ها و تک تک سلولهای وجود شما که ساعتها از عمر پر برکت خود را برای یافتن مطالب عالی و ناب و ریختن به کام شاگردان خود صرف کرده اید را به جا آورد.
نکات ظریفی را که شما در خلال درسها اشاره فرمودید که اگر علم را به نادان دادی باید مشروطش کنند که 1-وقار علم را حفظش کن. 2-بهای علم را بدان 3-هر چه علمت بیشتر شد تقوایت بیشتر شود. 4-هر چه علمت قوی تر شد عصمتت محکم تر گردد 5-هر چه علمت جلو رفت بیانت حکیمانه تر گردد.
شما فرمودید: تا زحمت نکشید به همه مقدسات چیزی گیرتان نمی آید من محبت به شما دارم دلم می سوزد برای شما اینها یک واقعیت های الهی هستند باید شما از دل و جان بکوشید حیف عمرتان خیلی عزیز است شما که دیگر از همه چیز خلع شدید و آمدید اینجا سعی کنید مثل عقاب که یک ذره آب را در زیر زمین می بیند این را در بیاورید از زیر زمین و استفاده کنید.
شما فرمودید بیایید یک پیمان علمی و اخلاقی ببندید که واقعاً بکوشید که حضرت صدرا از شما راضی شود و هم ملامحسن فیض کاشانی و هم دیگر بزرگان و هم من. چون باید من شما را در اوجی ببینم که با مریم بنت عمران برابری کنید حالا با فاطمه هیچ ولی آن صفات مریم را به خودتان بگیرید آن خلق و خوی آسیه را آن خلق و خوی رابعه را.
شما فرمودید ما که نمی توانیم برویم خدمت آیت الله بروجردی، خدمت شیخ مرتضی انصاری، خدمت میرزا علی آقای قاضی، ما هستیم و شما، شما حداقل عمل مرا بردارید سند قرار دهید نماز و روزه نه، دین را نه، همین عمل ظاهر مرا بردارید سند قرار دهید.
حال با همه این توصیه های پدرانه و دلسوزانه فقط می توان گفت حقی بزرگ بر گردن دارم که با هیچ بیان و زبان اداء نمی گردد مگر به عنایت حضرت حق و دعای امام زمان و عنایت حضرت استاد معظم. سپاسگزارم
طاهره امیدی
تاریخ : ۰۵ دى ۱۳۹۵
ج
نام پاسخگو: فیلسوف متاله استاد موسوی
تاریخ پاسخ: ۰۱ بهمن ۱۳۹۵

با سلام 

متن ارسالی شما خدمت معظم له قرائت گردید.

موفق باشید. 

|<< << < ... 2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  ... > >> >>|

سوالات خود را بپرسید

سایت اینترنتی فیلسوف متاله استاد سید علی موسوی پاسخگوی پرسشهای فلسفی، حکمی و عرفانی شما می باشد.

توجه: در مورد سوالهای احکام، جهت اطلاع از آخرین استفتائات با دفتر مرجع تقلید خود در تماس باشید.