noor ostad
besmelah
کاربرمهمان خوش آمدید عضویت
English

پرسش و پاسخ | صفحه 14

۲۱۶
۱۰۱۶
پ

سپاس

79
با تشکر از وب سایت کامل و ارزشمندتان
اخوان از تهران
تاریخ : ۰۹ دی ۱۳۸۹
ج
نام پاسخگو: فیلسوف متاله استاد موسوی
تاریخ پاسخ: ۲۴ دی ۱۳۸۹
ما هم از شما سپاسگزاریم. امیدواریم توجه بیشتری به مباحث فلسفی و علمی و نیز مقالات سایت نمایید و بدین ترتیب با دیدگاه‌های خاص تفسیری و فلسفی معظم له آشنا شوید.
پ

سپاس

80
درود و سپاس از استاد موسوی و تشکر فراوان از سرکار خانم گرمابدری به دلیل آشنایی ما با این استاد بزرگ و فیلسوف گرانقدری چون حضرت استاد موسوی و ممنون از شما برای تهیه این سایت
خدادای از تهران
تاریخ : ۲۴ آذر ۱۳۸۹
ج
نام پاسخگو: فیلسوف متاله استاد موسوی
تاریخ پاسخ: ۲۰ دی ۱۳۸۹
با سلام، ما نیز از شما متشکریم. امید است با مراجعه به بخش های مختلف سایت، به ظرائف فلسفی، حکمی و عرفانی در دیدگاه های اختصاصی معظم له بیشتر آشنا شوید.
پ

سپاس

81
از مطالب گوهربار شما که استاد گرمابدری در اختیار ما می گذارند بسیار استفاده کردیم.
شهراسبی
تاریخ : ۰۷ آذر ۱۳۸۹
ج
نام پاسخگو: فیلسوف متاله استاد موسوی
تاریخ پاسخ: ۲۲ آذر ۱۳۸۹
با سلام متشکر از شما که هر چند شاید برای اولین بار به سایت مراجعه نموده اید و بهره ای اندک برده‌اید، مروت "سپاس" داشته‌اید. ان شاء ا... در مسیر حق موفق باشید.
پ

سپاس

82
با تشکر از استاد موسوی به جهت سخنان گرانبها و ارزشمند و با تشکر از استاد گرمابدری که سخنان زیبای شما را در اختیار ما دانشجویان دانشکده داروسازثی قرار می‌دهند.
بصیری و صالح پور
تاریخ : ۰۶ آذر ۱۳۸۹
ج
نام پاسخگو: فیلسوف متاله استاد موسوی
تاریخ پاسخ: ۱۵ آذر ۱۳۸۹
با سلام امیدواریم از بخش‌های دیگرتفسیری، فلسفی و علمی سایت، بخصوص اگر مشتاق فلسفه و حکمت هستید، از بخش آموزش مجازی سایت بطور مداوم بهره گیرید.
پ

سپاس

83
با تشکر از استاد موسوی به جهت سخنان گرانبها و ارزشمند و با تشکر از استاد گرمابدری که سخنان زیبای شما را در اختیار ما دانشجویان دانشکده داروسازی قرار می‌دهند.
بصیری و صالحپور از تهران
تاریخ : ۰۶ آذر ۱۳۸۹
ج
نام پاسخگو: فیلسوف متاله استاد موسوی
تاریخ پاسخ: ۱۵ آذر ۱۳۸۹
با سلام امیدواریم از بخش‌های دیگرتفسیری، فلسفی و علمی سایت، بخصوص اگر مشتاق فلسفه و حکمت هستید، از بخش آموزش مجازی سایت بطور مداوم بهره گیرید.
پ

سپاس

84
با سلام و ادب خدمت استاد گرامی و تبریک اعیادقربان و غدیر و با تشکر فراوان جهت پاسخگویی کاملتان به سوالات بنده طبق فرمایش شما به سخنرانیتان در سال 80 و تفسیر سوره مبارکه روم مراجعه کردم و پاسخ سوال خود را یافتم. ضمنا بنده در مبحث امامت و ولایت هیچگونه شکی ندارم اما در پاسخگویی به سوالات دوستانی از ادیان دیگر و مکتب سنی می خواستم علاوه بر اطلاعات خودم دست پرتر پاسخگو باشم و از بیانات شیوای شما استفاده کنم. گاهی اتفاق می افتد بنده چند سوال را همراه هم از حضرت استاد بپرسم لطفا اظهار ادب اولیه مرا برای سوالات بعدی بپذیرید. با تشکر فراوان از آن حضرت بزرگوار.
اویلی از تهران
تاریخ : ۰۵ آذر ۱۳۸۹
ج
نام پاسخگو: فیلسوف متاله استاد موسوی
تاریخ پاسخ: ۱۵ آذر ۱۳۸۹
با سلام و تشکر از ما امیدواریم ایشان و شما در امور حق موفق باشید.
|<< << < ... 9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  ... > >> >>|

سوالات خود را بپرسید

سایت اینترنتی فیلسوف متاله استاد سید علی موسوی پاسخگوی پرسشهای فلسفی، حکمی و عرفانی شما می باشد.

توجه: در مورد سوالهای احکام، جهت اطلاع از آخرین استفتائات با دفتر مرجع تقلید خود در تماس باشید.