noor ostad
besmelah
کاربرمهمان خوش آمدید عضویت
English

پرسش و پاسخ | صفحه 142

۱۰۱۶
پ

سپاس

847
به نام خالق یکتا که نگاهش همه از اثر ذات پر مهرش است اول شکر و حمد حق را که این عنایت را به من حقیر گنهکار نمود که سعادت این را داشته باشم تا قطره ای از دانش دانشمندی چون حضرت عالی برخوردار گردم اگر چه در حسرت دیدار وجود نازنین و پر جلای نورانیتتانم. سلام خدمت استاد معظم جناب دکتر و فیلسوف متأله حضرت سید علی موسوی : اینجانب شعیری اربعین جان جان امام حسین جد حضرت عالی را حضور محترمتان تعزیت عرض می نمایم و از درگاه پاکشان سلامتی و طول عمر وجود عالم علم و فلسفه و پرچم دار نور معرفت و حکمت حضرت عالی را از پیشگاه ایشان تقاضا می نمایم. خداوند بر عمر پر ثمرتان بیفزاید. هر چه در دروستان پیش می رویم به عظمت نیاز وجود حضرتتان بیشتر پی می بریم ٥٠سال زندگی کرده ام کلام خداوند را خود همراه دروسی که از مدرسه و دبیرستان از عربی آموخته بودم تلاوت می کردم وغلطهایم را هنوز هم ازدیگران می پرسم ولی آنچه درتفسیر حضرتعالی ازشیره جان خود از بررسی ها و تحقیقات و ترجمه تفسیر صافی ملا محسن فیض کاشانی رحمتة الله علیه در اختیار شیفتگان قرار می دهید در هیچ جای دیگر ازاین دنیای پرهیاهو نمی توان یافت. به پاس زحمات بی دریغی که می کشید و رنجها که جهت روشن نمودن مطالبی که هرکدام چون دُری گرانبها و چون خونی در رگهایمان و چون نیازی همیشگی و دائم در زندگی عا می ما نهاده اید سپاس گذارم و بسیار ممنون شما می باشم امید دارم که خالق بی همتا وجود نازنین تان را از هر گزندی در امان دارد و سایه پر عنایت تان بر سر ما باقی باشد. ضمناً از خانم مهندس رضی زاده بسیار تشکر می کنیم و از زحمت ایشان قدر دانی می نماییم از زحمت کشان در سایت حضرتعالی نیز ممنونیم و از مقاله های ایشان که انعکاس رسالات حضرت عالی و پلی ارتباطی بین ما و حضرتتان هستند بسیار سپاسگزاریم.
شهربانو شعیری از ایوانکی
تاریخ : ۱۹ اسفند ۱۳۸۵
ج
نام پاسخگو: فیلسوف متاله استاد موسوی
تاریخ پاسخ: ۲۶ اسفند ۱۳۸۵
خانم شهربانو شعیری: با آن همه صفای درون و توفیقات الهی که سهم تان گشته که در درونتان سرچشمه ای از نور منور شود که نیرویِ فتوت و جوان انسانی موج بزند، و قدر ذره ای از دریایِ بی کرانِ علمِ حقیقی را به سپاس آورید، این خود علتِ پاکی ضمیرِ تفکری شماست. این خود هستید که موجب می شوید، از انعکاساتِ نیروی ِ لایزالِ معرفت بهره ها گیرید. و اینکه گله داشتید سالیانی از عمر گذشته، نه، گله مند نباشید. همان فراگرفتن علوم، وسیله ای خواهد بود و هست که شما را به زمینه های علمیِ علمی رهنمون سازد. آری، خانم رضی زاده که وسیله اند، این نکات را برایتان ایراد می کنند، از فضلا و خوبانند، هر چقدر، قدر ایشان را به حق بنگارید، باز هم شایسته ترند. از شما و از ایشان نهایت سپاس هست.
پ

ولادت حضرت فاطمه(س)

848
زمان ولادت حضرت فاطمه(س) سن پیامبر و خدیجه چقدر بوده و چطور خدیجه در سن بالای 50 سال حامله شد؟
امیر
تاریخ : ۱۸ اسفند ۱۳۸۵
ج
نام پاسخگو: فیلسوف متاله استاد موسوی
تاریخ پاسخ: ۲۶ اسفند ۱۳۸۵
جواب از سوالتان این است که خدیجه، بعضی برآنند در 24 سالگی، بعضی برآنند در 28 سالگی، بعضی برآنند در 30 سالگی و بعضی برآنند در 32 سالگی با حضرت رسول ازدواج کردند. با این مقدمات جای اشکال در زادن ولد به نظر نمی آید.
پ

نهج البلاغه

849
من دانشجو هستم و درباره خطبه های 8و9و10نهج البلاغه توضیحات قانع کننده ای می خواهم تا بیشتر بفهمم که اصلا یعنی چه البته خودم تا حدودی فهمیده بودم ولی دوست مسیحی من مرا به شک انداخت من شیعه هستم لطفا کمکم کنید تا به او هم کمک کنم منتظر جواب های قانع کننده شما هستم .به ایمیل من هم بفرستید
سمیرا از قم
تاریخ : ۱۷ اسفند ۱۳۸۵
ج
نام پاسخگو: فیلسوف متاله استاد موسوی
تاریخ پاسخ: ۲۶ اسفند ۱۳۸۵
با نهایت تشکر از شما، تشریح خطبه ها، آنگونه نیست که ما بتوانیم به فوریت جواب قانع کننده بدهیم. ولی می کوشیم در ذیل پرسش ها، یا مستقلاً در این موضوعِ خطبه 8 و 9 و 10 با شما حرف بزنیم. اما بهتر آن است که هر جمله ای را که به عنوان اشکال یا عدم آگاهی دارید، همان را به ما ارائه دهید که درباره شان بحث کنیم. و الا مجموع خطبه ها، جایش برای سایت مشکل به نظر می رسد و هم زمان فراوانی را می خواهد.
پ

سپاس

850
من تا به حال شما را ندیدم ولی تعریفتون را زیاد شنیدم . از استادمون تشکر می کنم که شما را به من معرفی کرد امیدوارم همیشه سالم و سرحال در پناه حضرت حق باشید.
فاطمه
تاریخ : ۰۸ اسفند ۱۳۸۵
ج
نام پاسخگو: فیلسوف متاله استاد موسوی
تاریخ پاسخ: ۱۷ اسفند ۱۳۸۵
از اینکه نکات پر از صفای خویش را ابراز داشتید، متشکریم.
پ

علت ناهنجاری های جسمی بشر

851
با سلام سوال من این است که با توجه به تعریف ما از خدا و همین طور عادل بودن او دلیل تناقض هایی که در علائم خارج نسبت به این عدالت می بینیم چیست؟ مثلا معلول به دنیا آمدن برخی از انسان ها یا عقب ماندگی ذهنی...
هادی
تاریخ : ۰۷ اسفند ۱۳۸۵
ج
نام پاسخگو: فیلسوف متاله استاد موسوی
تاریخ پاسخ: ۱۰ اسفند ۱۳۸۵
با سپاس از شما، بحث عدالت، بحث گسترده ای است که با این چند جمله به ثمرِ واقعی کم می رسد، زیرا عدالت مساوی بودن است، یا ضدِ اصل است؟ یعنی عدالت باید همه چیز مساوی باشند یا عدالت باید ضدها را نابود سازد؟ از هر جهت، اینکه انسانِ زادة از مادر، گاهی ناهنجاری در جسم و جانش هست، این ربطی به ا... ندارد، این ارتباط به: 1) غذا و طعام والدین اش 2) به نیروهای ناهنجاری درونِ والدین اش 3) با هنجار و ناهنجاریِ خونِ والدین اش و امثال اینهاست. پس هیچ انسانِ کاستی، به حضرت حق ارتباط ندارد، و آنچه می دهد ناب می دهد. پس بحث شما در این بود، به یقین جواب داده شد. اما بحث شناختِ توحید، ذات و صفات حق که صفات عین ذات اند یا خارج از ذات اند؟ یا بسیاری از فلاسفه در ذات و صفات نظر دارند، آنچه گویند عینِ احدیت و واحدیت دانند. این بحث با یکی، دو سطری که جواب داده شود، به یقین راه نمی یابید. اگر بخواهید در این وادی اشباع شوید باید از گذری دگر با ما در تماس باشید.
پ

نشانه ها برای اهل تعقل

852
باسلام منظور از " نشانه هایی " برای اهل تعقل در ایه 4 رعد چیست ؟
ناشناس
تاریخ : ۰۷ اسفند ۱۳۸۵
ج
نام پاسخگو: فیلسوف متاله استاد موسوی
تاریخ پاسخ: ۱۷ اسفند ۱۳۸۵
خودتان بررسی کنید تا ببینید از تفسیر چه استفاده خواهید نمود. و بهتر آن است هرگاه مطلبی را بخواهید بپرسید حداقل به در ورودی آن احترام بگذارید.

سوالات خود را بپرسید

سایت اینترنتی فیلسوف متاله استاد سید علی موسوی پاسخگوی پرسشهای فلسفی، حکمی و عرفانی شما می باشد.

توجه: در مورد سوالهای احکام، جهت اطلاع از آخرین استفتائات با دفتر مرجع تقلید خود در تماس باشید.